Bestulen

Jag hade tankt skriva om Pompeji och de spannande utgravningarna, den galna boken jag holl pa att lasa om livet i Pompeji ur alla vinklar (en forrymd tiger, vulkanen, mimarna, de prostituerade), Capris vackra natur och rika turister, hur jag motvilligt bytte vandrarhem och hamnade i en oas, blev bjuden pa glutenfri pasta, gitarrspel med allsang, motorcykelskjuts till nattaaget av agaren... men man kan visst inte ha tur jamt visade det sig.

Pa taaget blev min ena ryggsack stulen! Jag delade kupé med en skum kille, som hjalpte till att falla saeten, slacka lyset och slanga upp mitt bagage pa hyllan - allt for att gora det bekvamt. Jag litade inte pa honom alls, men var dodstrott! Han iakttog mig hela tiden och tilltalade mig lite da och da for att se hur jag reagerade under natten. Jag tyckte han var konstig och jobbig, men han gick aldrig helt over gransen sa jag visste inte vad jag skulle saga eller gora. Tidigt, tidigt pa morgonen forsvann han ljudlost och sa aven min vaska. I den lag: interrail-kort, glasogon (varfor la jag dem dar!?!) mobil, mp3spelare, guideboken, skrivbok, bok, bankdosa till internetbanken, mat och lite smagrejer jag upptacker efter hand, som oronproppar, lypsyl, keps....

Igaat kandes det som om jag aldrig skulle bli glad igen. Men idag har jag varit pa marknaden och inforskaffat sadant jag saknar mest. Det var riktigt roligt att faktiskt behova en massa grejer och fynda paa riktigt istallet for onodiga souvenirer...
Gronsaker och frukt ar dubbelt sa stora som hemma (jag skojar inte!) och ljuvligt sota och saftiga. Hur ska jag nagonsin kunn ata i sverige igen!

Nu tar internettiden slut om en minut - over and out.

Kommentarer
Postat av: AK

Grrrrrrr, ghaaaaaa!!! fy fasen vad fly förbannad man blir!! Att vissa människor inte kan hålla sina fingrar i styr!! Synd att han hann undan-annars skulle du visat vad ett brunt (eller var det lila(?)) bälte kan göra med en klåfingrig skitstövel!! Hoppas att du har möjlighet att spärra allt!! Ring annars så kan jag hjälpa dig från Sverige-kanske enklare! Men annars låter resan ju fantastisk-men vad förvånad jag blev när jag läste på din blogg att du var på mycket sydligare breddgrader än vad jag väntat mig!! Du gör helt rätt!! Men jag och Göteborg saknar dig iaf, när kommer du hem tösabit? Hoppas att du får tillbaka ditt braiga flyt på resten av resan! Massa Kramar!!

2009-05-26 @ 21:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0