Dagen idag är...


Jag älskar frukost.Muslimska kvinnor kan man lita på!
Jag lyckades låsa in nyckelknippan i tvättstugan i förmiddags och ringde på på fastighetsexpeditionen samt de fyra närmaste grannarna utan resultat, innan jag kom på att fru Tabatabai naturligtvis var hemma. Hon öppnade obeslöjad och lånade ut sina nycklar utan att blinka.

Jag älskar att cykla i Göteborg, trots att det inte är världens bästa cykelstad. Men solen sken på vägen dit och jag njuter alltid särskilt av vasaallén som idag var bländande ljusgrön. På vägen hem var det medvind, däcken nypumpade, musik i hörlurarna och lukten av nyklippt ggräs i näsborrarna.

Jag har också äntligen mobil igen, efter att ha fått den gamla operatörslåsta upplåst och ett nytt sim-kort på posten. Finemang! Nu kan jag kommunicera igen. Om de som läser den här bloggen vill att jag ska kunna höra av mig är det ett smart drag att skicka sitt telefonummer till mig. Så ökar chanserna ännu mer! Jag har samma nummer som innan.
Annars har jag förfasats över gamla mobilens ringsignaler och fascinerats över dess robusta utseende. Batteriet verkar väldigt trött så det är inte säkert att det överlever ett helt samtal förstås....

På eftermiddagen kikade jag in på Belindas café, med tom mage såväl som plånbok. Det gjorde inget utan jag fick genast i uppgift att hjälpa till och skriva ett presentationsbrev på engelska till Dr Schär (stor tillverkare av glutenfritt) och presentera affärsidé. Under spånandet fick jag te och "danskt rågbröds"-macka som var helt ljuvligt god och kaksmakpov. Simon var med och hjälpte till, han har ju jobbat där i flera veckor och var insatt värre.
Efter den senaste fysiska månaden är det trevligt att sätta hjärncellerna på prov igen så nu ska jag skriva klart brevet som måste bli perfekt.


Ett vårregn på Vårdinge för någon vecka sedan:

Kommentarer
Postat av: AK

Vilken fantastisk bild på vårregnet- man blir helt mysigt av den inombords!

2009-05-15 @ 07:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0