Gul azalea doftar godast


Igår hade jag världens smidigaste hemresa. Tågen har börjat gå från Gnesta så jag slapp åka via Stockholm typ 1,5 timmar plus väntetid. I Katrineholm bytte jag till x2000 där jag hade plats mitt emot Anna, i fin sjal och solsken i blick.Hon hade med sig glaset jag gjorde när jag besökte hennes skola på Bornholm i slutet av februari. Visst blev det fint!!?!


Den lila är lika stor som en tomat ungefär. Här gjorde vi dem.När jag kom hem till Simons/min lägenhet var det bäddat med lakan i manliga färger och låg Illustrerad vetenskap på sängen. Citrusträdet hade fått nya gröna blad och det luktade Axe i badrummet. Simon gjorde jättegod pastasallad.
I förmiddags träffade jag Anna igen, innan hon gav sig av för att snart börja sommarjobba på Bed&Breakfast på Bornholm. Vi hängde lite på Frölunda torg och sen klippte hon mitt hår. Så att jag förhoppningsvis inte får skäll av frisören nästa gång. Det blev bra.


Gissa var bilden är från...Simon och jag åkte till Slottsskogen.

Vi träffade en glänsande duva.


Några solade sig...


Vi hittade till Azaleadalen


Vi hann äta glass på Lejonet & Björnen och handla i Göteborgs finaste fruktaffär innan vi närmade oss den magiska endygnsgränsen och började bråka. Nu är vi sams igen efter att var och en lagat sin egen mat och satt sig vid sin egen dator. Det är snart dags att gå vidare för mig, jag blir snabbt trött på Frölundatillvaron, men jag måste vila upp mig lite och samla energierna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0