Jag har köpt en spikmatta!

En shaktimatta, med 6000 taggar formade i cirklar. När man ligger på den får man igång blodcirkulationen och lyckohormoner produceras, är det tänkt.

I tisdags berättade Josefin att hon skulle köpa en efter jobbet. Jag blev så himla inspirerad, läste på nätet och längtade efter en egen spikmatta. Jag kunde nästan inte vänta tills jag fick rapport från Josefin på torsdagen, om hur det gått att ligga på taggar, så att jag också kunde köpa en.

Igår gick jag alltså till Regnbågen i Haga och hittade en grön med vita plastpiggar. Det var öppet köp en vecka som tur var - om man har tyg över mattan, för det var ett impulsköp som uppgick till 690kr! På kvällen när jag kom hem testade jag den, på golvet och i sängen. Det skulle göra jätte ont i några minuter sa tjejen i affären, sedan gå över och när smärtan kommer tillbaka är det dags att resa sig. Jag tyckte inte att det gjorde så ont och sprang och letade efter tunnare tyg och höll på. Men kanske var jag bara så trött efter den långa dagen att jag inte kände efter. Jag låg länge i olika positioner på spikarna och slumrade innan jag tyckte det var dags att somna på riktigt. Orkade inte ens borsta tänderna - och det är ytterst ovanligt för att vara mig.

Imorse vaknade jag vid åttatiden, ovanligt utvilad! Vet inte om det berodde på spikmattan, men jag hade sovit så otroligt djupt och skönt...

Det lär nog komma en fortsättning på den här historien.

Läs mer på www.shaktimattan.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0