Inspirationens outgrundliga vägar


Solnedgång från fönstret.

Igår eftermiddag kändes kursen tråkig för första gången. Jag var sååååå trött! Teater är helt enkelt inte det främsta jag vill i livet, -det finns så mycket annat också! Och jag hade inte lust att utforska topografin... Jag vet ju redan att det känns annorlunda i ena änden av rummet jämfört med andra, att en rak väg från punkt a till b känns annorlunda än en krokig. Sånt tänker jag ju på ändå, liksom. Och jag orkade inte utforska mer...

Sen på kvällen var Siris vän Jonatan här och hade workshop om Emotional Freedom Techniques. Det var däremot väldigt intressant. Det går ut på att man befinner sig i en känsla genom att tänka/fokusera på/formulera den och knackar samtidigt på punkter längs kroppens energibanor (aku-punkter) och frigör därmed blockerad energi. Detta kombineras med  vägledande samtal med en terapeut. Jag fick ett väldigt positivt intryck! Och ett stort förtroende för Jonatan.

Idag har jag varit FULL av energi och hängivet mig i träning mot utmattningens gräns med syfte att öppna sinnesorganen. Kontaktimprovisation och frigörande dans med ögonbindel. Gruppimprovisation.
På eftermiddagen fick vi se en film från en skola i Indien där volontärer bedrivit cirkusskola. De har öppna projekt och det verkar som ett ypperligt ställe att åka och volontära lite, jobba med barn och unga, bo och äta vegetariskt och kombinera det med möjligheter att resa runt. Det känns som en dörr öppnas för att åka till Indien i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0