Lägenhetsvisning och flunsan!!!

oj.oj.oj.oj.

Igår hade jag en lång, rätt tröttsam och jobbig, händelserik dag. Sov cirka 4,5 timmar på natten och det skyller jag såklart enbart på min spelfanatiker till lillebror. Skulle sedan jobba 10 timmar. Yes! Kände mig allmänt dålig förberedd inför terminens första bildlektioner, då jag hade gjort en hyfsad terminsplanering men inte kommit på något som höll att starta upp med.

Började med att hacka massor av potatis och lök (som fick igång tårproduktionen ordentligt) till soppa tillsammans med Mathias. Kändes som att vi båda vaknat lite på fel sida.
Sedan lämna över matlagningen för en som väntat rätt stökig bildlektion. Men jag är positiv och fokuserade på de 10 minuter i mitten av lektionen då alla busungar faktiskt satt ner på varsin stol och gjorde uppgiften jag gett dem.
Nästa lektion med 9:an gick i gengäld helt strålande. Gud så fina de var! De ville verkligen komma igång och måla och många gjorde sitt allra bästa - underbart!

Sedan ställde vi in morgondagens lägerresa eftersom alldeles för många elever tyckte att detta var ett bra tillfälle att ta ledigt istället för att vara med på skolaktiviteter. Flera andra blev besvikna, så även jag. Suck, två extra nätter i Frölunda, istället för frisk luft , sovsäck, lägereld, sköna elever o kollegor. Dessutom innebar detta att jag skulle få laga mat själv i tre dagar, eftersom Mathias ska till Sardinien, och dessutom trolla fram ingredienser - vi hade ju räknat med lägermat. Eftersom jag aldrig lagat eller ätit kött och numera inte heller kan provsmaka det som innehåller gluten känns det extra läskigt att laga mat som ska gå hem hos en hel liten skola.

Upptäckte sedan att jag inte bara var trött och irriterad utan också började få ont i halsen och huvudvärk. Ska jag bli sjuk nu också? Men Jenny bjöd på utsökt ingefärsbryggd och Mathias berättade årets solskenshistoria (som inte helt lämpar sig för närpublicering men gärna överförs öga mot öga vid tillfälle) så fick jag ändå lite hopp om livet.
Åkte hem mycket trött med innerlig längtan efter sängen. Då ringde Aron:

LÄGENHETSVISNING!!!!!!!!!

Helt fantastiskt! Jag är beredd att tacka ja till vad som helst, sa jag, och jag vet att du inte är lika desperat men... Jo, det var han närapå, sa Aron som är trött på den norska tillvaron.
Lägenhetem ligger på 6e våningen i Kallebäck, mellan två stora trafikleder - dvs inte idealiskt för är det något jag är trött på så är det höghus och trafik. Men å andrasidan är det trevligare med en 3:a/4:a under dessa omständigheter istället för en halv etta. Hyran är lite hög och det fjärde rummet utgörs av en tillbyggd vägg i vardagsrummet, från förra hyresgästen så man kan nog inte bo mer en två personer i lägenheten (förutom att dela rum då). MEN å andra sidan: bra planlösning, stor balkong, ett stenkast från Delsjöns naturområde, nära centrum, helt nybyggd vilket minimerar risken för obehagliga överraskningar och gör den attraktiv att byta med i framtiden.
Jag säger bara håll tummarna för oss!


Imorse vaknade jag alldeles nykläckt. Att gå utanför dörren helt hudlös utan skyddande hölje kändes totalt omöjligt. Drack te i mörkret och kände efter om jag hade ont någonstans. Som lilla tiger... Kanske en rand som halkat snett? Inte mycket till halsont att tala om, lite feber? Men min termometer visar 36 grader även när jag känner mig febrig så den verkar inte funka så bra. Lite huvudvärk. Sjukanmälde mig och sov fyra timmar till. När jag vaknade hade jag utan tvekan huvudvärk och var galet trött och knäsvag. Efter att ha handlat frukost med Simon och ätit pastasallad hade jag varit uppe i fyra timmar och var tvungen att ta en tretimmars middagslur. Vaknade med ytterligare intesifierad huvudvärk som knappt gav med sig med dubbel magnecyl ens... Mycket synd om mig idag alltså. Simon har i alla fall varit go och gjort mat, diskat och bakat bröd till oss.
Någon som kan symptomen på svininfluensan? Jag kanske har fått en släng av den varianten som (ialla fall änsålänge) inte kräver varken respirator eller konstgjord lunga?PS: Observera fotona jag lagt till i förra inlägget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0