Pussel

Just när jag fixat med biljetter så mailade Ingrid att om jag är i Casablanca innan den 7e kan jag få följa med på en resa till öknen några dagar. OM jag vill! Och jag som tänkte anlända omkring den 8-9e! Så nu har jag ägnat en kväll och en förmiddag åt att pussla om ditresan och hitta så många möjliga alternativ som möjligt. Jag visste inte om det skulle gå att boka om biljetterna eller om det skulle bli jätte dyrt. Jag höll på att bli helt knäpp på allt pusslande och började skriva ner samma saker två gånger. 28 timmar i streck på tåg? Sex timmars väntetid i Madrid på natten? Nej tack!
Så jag åkte till centralen instället för att försöka ändra biljetterna. Ibland är SJ underbara! Det är nog inte alltför många som håller med mig om det, men personalen i kassorna på Göteborgs central har alltid varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Dagens kassadam bokade om alla mina biljetter och ändrade till och med interrailkortet så att det gäller en dag tidigare. Hon trixade så att ändringarna gjordes som om sj gjort ett misstag och det kostade mig inte ett öre, (och inte dem heller antar jag). Problem solved! Gracias!

Sedan köpte jag en ny ask till mina akvarellfärger och försökte pussla ihop två färgaskar jag har, till en som rymmer tillräckligt mycket för att vara rolig att måla med och är någorlunda liten och lätt att ta med i bagaget. Det gick fint! Och jag märkte genast hur mycket jag saknat att måla när jag gjorde färgtest - det var jätte längesen!

Så här blev slutresultatet.
Jag gillar pusslande, sålänge det inte har för mycket att göra med riktiga pussel.

Kommentarer
Postat av: STYLEMIND

Hej!Min katt heter Pussel också :) hihiJapp, i dag åker jag! ska resa runt massa i thailand till alla öar å sånt, kanske en tur till kambodja också.. jag å min pojkvän. typ 5-6 veckor. jag kommer iaf hem den 27de mars!Ha det så bra på din mexico resa :) kram Jenny

2009-02-17 @ 11:04:14
URL: http://stylemind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0